Hårdrockskonsert och mysig Söndagskväll

Igår var jag i Karlstad och gick på en Hårdrockskonsert. Såg Amaranthe, danska D-A-D och Sabaton. Det var grymt och världens drag som det alltid är på hårdrockskonserter :)
 
Det var tredje gången som jag hade nöjet att få se Amaranthe live och jag kan säga att de blir bara bättre och bättre! De är så grymma på scenen och deras musik är så himla bra! När de spelade så öste regnet ner men det spelade ingen roll. Hoppade, dansade och sjöng ändå :)
Sabaton har jag sett en gång tidigare och även de var bättre denna gång så det var kul att se dem igen!
 
Efter konserten så blev det att ta en öl i centrum innan bussen skulle gå hem vid två tiden. Kom hem kvart över fyra i morse. Somnade vid fem snåret så idag har jag varit trött.
 
Älsklingen kom på att vi skulle dra upp på stan och käka kinamat. Det är ju inte helt fel då man som jag älskar kinamat :) Det blev därför att äta en god buffé på stans bästa Kina restaurang Kinamuren!
Då vi hade ätit klart gick vi förbi Filmstaden och bestämde oss för att gå på bio innan vi åkte hem. Vi såg den nya Turtels filmen i 3D. Det var kul att se den då både jag och älsklingen gillade dem och kollade på dem då vi växte upp. Filmen var riktigt bra och spännande. Dessutom innehöll den en massa actionscener som var grymma i 3D.
 
 
 
 
Visa fler inlägg