Dagstur till Stockholm :)

I lördags ringde klockan väldigt tidigt för att vara en lördagsmorgon :) Brukar ju passa på att sova ut annars på helgerna. Men när klockan ringde så var det bara att gå upp för att göra sig redo för att hinna med bussen till Stockholm som skulle gå vid nio. 
 
När vi kom fram så började vi med att gå lite på stan. Gjorde ett efterlängtat besök på H&M Home :) Bra affär det!
Efter att ha spenderat en stund på stan så började vi bli hungriga och bestämde oss för att gå och äta.
Vi åt på en restaurang som heter Drottninghof där det var väldigt god mat. Lyxade till det med en god chokladpralin och en kaffedrink efter maten, lite ska man ju unna sig ibland ;)
 
Efter maten så gick vi mot Hötorget för att köpa med blommor till älsklingens syster. Gick därefter i några fler affärer och passade på att shoppa lite :) Köpte lite nya handdukar, en tandborstmugg, en kalender, ett veckoschema och griffelstickers som man kan skriva saker på och sen bara torka av så försvinner det man skrivit :)
Tog en tur till NK och tittade lite och där jag fick tag på vaniljpulver som jag ska ha när jag gör smootie.
 
Vid femsnåret så tog vi tunnelbanan mot Vasastan för att hälsa på älsklingens syster. Där blev vi bjudna på fika och efter det så blev det några glas rött :) Var supertrevligt att träffa henne och se hur hon bor nu. Blev helt förälskad i lägenheten då den var så fin!
 
När vi slutligen kom till Cityterminalen och skulle ta bussen hem igen så var vi trötta efter en lång dag. Somnade direkt när bussen började rulla och vaknade när vi hade passerat Västerås :)
 
Min shopping :)
 
 
Visa fler inlägg