Mysiga Dagar :)

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra vecka! Min vecka har vait helt okej, tänkte berätta lite om den här :)
 
I tisdags så lunchade jag med grannen och en kompis till henne på Hälls. Efter det spenderades ett par timmar med dem på stan innan jag åkte hem.
På kvällen så blev det att åka till Bishop med grannen och ta en öl och njuta av en god plocktallrik :) Då det var mitt i veckan så var vi inte ute så länge utan kom hem ganska tidigt!
 
Förutom det så har jag börjat julpynta lite hemma, bilder kommer i nästa inlägg!
Då pengarna rullade in på kontot så åkte jag och storhandlade och fyllde upp kyl och frys. Gjorde även ett besök på det nyöppnade Netto i närheten och köpte en Alladin chokladask för bara 35 kronor, billigt!
Igår kväll var jag hos min morbrors tjej och tittade på hennes nya lägenhet. Den var jättefin! Hennes dotter var där också, hon är i min ålder och vi är lika på många sätt så det var kul att träffa henne! Min morbror kom förbi också :)
 
Idag gick jag och älsklingen på stan efter att han slutade jobbet, var så mysigt och det var så fint pyntat överallt på stan :)
Kan rekomendera er att gå på stan mellan 17-19 på en fredagseftermiddag om ni vill ha lugn och ro! Var inte alls mycket folk och vi behövde inte stå i kö i en enda affär! Toppen!
Kvällen har tillbringats i soffan till Idol. Lite roligt är att just de två tjejer som jag hela tiden hållt på är i final nästa vecka! Såg redan från början att de kunde gå hela vägen och jag fick rätt :)
 
Nu sitter jag och invänar att sömnen ska infinna sig. Har sovit väldigt dåligt den här veckan. Visst är jag nattmänniska och är ofta vaken sent men brukar inte ha så här svårt att sova!
Får ta mig lite varm mjölk med honug så kanske det går lättare.
 
 
 
 
 
 
.
 
Visa fler inlägg