Helgen som varit :)

Hej på er! Måndag igen och ny vecka! Vad fort helgerna går!
Hoppas ni har haft en trevlig och bra helg det har jag haft så det tänkte jag dela med mig lite av till er :)
 
I fredags kväll var jag bjuden på en födelsedagsfest på stans bästa ställe Satin. Det tackar man ju inte nej till då det är mitt andra hem! Har fått höra av både vänner och familj att när de ser Satin så tänkter de på mig direkt, haha :) älskar Satin!
 
Gick dit med grannen. Älsklingen var hemma för han var trött och så skulle han upp tidigt och döma fotboll.
På satin blev det champagne, mat och så fick man några dryckesbiljetter som man fick uttnytta som man ville i baren. Inte helt fel haha :)
Träffade massor med sköna människor där. Thomas kom dit med. Han är som en bror för mig, det har han alltid varit! Har inte träffat honom på väldigt länge så det var kul.
M kom också dit så jag pratade lite med honom med :)
Blev en hel del dansande och drickande och jag var inte hemma föränn halv tre på natten!
Det var utan tekan den roligaste och bästa kvällen på länge! Det var väldigt länge sedan jag hade så kul!
 
På lördagsmorgon vaknade jag med jordens baksmälla, inte kul men självförvållat. Men det var lätt värt det efter den roliga kvällen!
Startade dagen med flera glas mjölk och en alvedon. Vilade hela dagen! Även om jag fortfarande var trött så började jag må bättre fram på eftermiddagen vilket var tur för då var det dags att åka på kalas :)
 
Vid fyratiden så åkte jag och äslklingen tillsammans med hans föräldrar till hans lillebror som har fyllt år. Där blev det god smörgåstårta och fika :) Det var lika trevligt som alltid! Kollade även på hockey där, tyvärr så förlorade Örebro :(
 
I går (söndags) så blev det en mysig fika hos mamma. Min morbror och hans tjej kom dit med!
Efter det så drog jag upp till resecenrum för att träffa min plastkusin. Hon hade lite över en timma som hon skulle vänta på tåget hem till Göteborg så då passade jag på att träffa henne.
 
När jag kom hem vid åttatiden så blev det att skynda sig ner till Willys och handla lite då det varken fanns någon mjölk eller yoghurt i kylen.
När jag kom hem så blev det söndagsmys i soffan med tända ljus och popcorn till nya Beckfilmen "Invasionen" som vi såg på nätet. Tyckte inte att den var så bra.
Har även sett de två andra Beckfilmerna som har kommit "Rum 302" och "Familjen" och de var mycket bättre tycker jag!
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg