Suger ut det sista av den här sommaren!

Dagens datum är den 31 augusti...
Det betyder att sommaren är slut för i år och att vi nu går mot mörkare tider... Kommer sakna de ljusa sommarkvällarna!
 
Jag tycker absolut inte illa om hösten utan tycker att den kan vara väldigt fin och mysig. Speciellt då man kryper upp i soffan med en skön filt och tänder en massa ljus inne och myser!
Men jag måste säga att jag har otroligt svårt för den omställnig som sker nu när det går från att vara ljust ute till att bli mörkt. Brukar känna av det varje år...
Tror att jag kommer känna av det mer det här året då vi inte haft en så bra sommar.
Men jag ska tänka tillbaka på alla fina minnen som den här sommaren har gett mig så kanske inte den här hösten blir så jobbig ändå!
 
Den sista sommarveckan har jag sugit ut så mycket jag kan av det som är kvar av sommaren! Har passat på att njuta av solen varje dag den tittat fram och njutit av eftermiddagar på balkongen med en kaffe i handen :) Man måste ju passa på att göra det innan hösten kommer på allvar!

Förutom att ha njutit av det fina vädret har vi haft besök av nära och kära som vi bjudit på ananaspaj som jag bakade :)
Vi har hälsat på hos Cilla och Daniel där vi blev bjudna på ost, kex, snacks och vin. Det var väldigt trevligt! Passade på att mysa med deras hund Nova när vi var där :)
Vi har träffat den nya lilla familjemedlemmen och hälsat honom välkommen till världen. Det var så mysigt!!
 
Helgen inleddes med kalas för min kusin som fyllde 20 år med god mat och fika hemma hos min morbror :)
I lördags så blev det att gå till East West Sushi med familjen. Vi åt god mat och kollade när THHF spelade där :) Recension kommer!!
Helgen avslutades med en lång härlig eftermiddag i solen på balkongen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg