Mysig dag på stan och presentfix!

Idag (igår blir det ju då klockan är över tolv, haha) har jag haft en supermysig dag på stan!
Dagen startade med lunch med mamma, mormor och min vän Cilla.
Vi åt på lillsyrrans skola där hon hade varit med och lagat maten :)
Det var buffé och det fanns en hel del att välja på så man blev väldigt mätt och belåten!
 
Efter maten så gick jag och Cilla upp på stan för att gå runt lite i affärer vilket var väldigt trevligt!
Jag fixade mors dag present och sen så blev det att kolla på lite saker till en annan present.
Det är nämligen så att det ska hända något väldigt roligt i familjen i augusti och till det vill jag och älsklingen ordna en bra present.
Cilla är väldigt bra på att ordna presenter och vet vart man kan hitta det man letar efter så hon tog med mig till en massa olika affären och gav mig lite tips :)
 
Vad är det som ska hända i augusti då? Ja det får ni se då.... ;) Det är något som ska bli roligt och som jag och älsklingen ser fram emot mycket kan jag säga!
Vad är det för present vi ska ordna då kanske ni undar? Ja det kan jag ju inte skriva ut här, vill ju inte riskera att den som ska få presenten råkar få reda på vad det är.
Jag kan i alla fall berätta för er att det är en present som inte bara går att gå och köpa utan kräver planering och tar lite tid att fixa! När det gäller den här presenten så har jag stor nytta av min kreativa sida vilket jag älskar!
 
Något roligt som hände när vi var på stan var att sångaren i THHF gick förbi oss när Cilla och jag satt på en bänk och tog en cigg. Vi hälsade på honom och Cilla pratade lite med honom :)
 
När vi hade gått runt i flera timmar behövde våra fötter vila lite och vi bestämde oss därför för att gå och sätta oss på Sveas Terazza konditoriet.
Eftersom det var ganska skönt ute och solen valde att titta fram mellan molnen så satt vi ute och njöt av det goda fikat. Det var riktigt skönt att sitta där med en kaffe kopp och tala om allt mellan himmel och jord!
 
När jag kom hem så gick jag och älsklingen igenom de sakerna som jag hade hittat på stan. Han tyckte att allt som jag hade köpt var bra, det var ju tur det ;)
Vi började fixa med presenten och jag kan tala om för er att den blir så himla fin! Hade verkligen önskat att jag kunde lägga upp en bild här så ni kunde få se den men som sagt ni får vänta tills augusti ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg