Min Julhelg 2014

Hej på er och god fortsättnig får jag säga! Hoppas att ni har haft en fin och mysig jul, det har jag haft :)
 
På uppesittarkvällen så blev de sista julklapparna inslagna, vi åt god mat, drack glögg, åt julgodis och spelade bingolotto såklart. Jag vann ingenting men älsklingen vann en ny lott så det var roligt för honom.
 
Julafton blev en mysig dag som vi firade med våra fina familjer.
Dagen började med en mysfrukost och så gav jag och älsklingen varandra våra julklappar :)
Klockan halv ett så kom Timmy och Moa och hämtade oss för att åka till älsklingens föräldrar. Där fick vi god mat och gott fika. Vi tittade på Kalle Anka och öppnade julklappar och hade det supermysigt!
När klockan var fem så gick vi mot bussen som skulle ta oss in till stan för mera julfirande hos min mamma. där blev det mera mat och fika :) Öppnade julklappar även hos mamma och så kollade vi på "Tomten är far till alla barnen".
Vi fick så fina och bra julklappar av båda våra familjer så det är vi så glada för :)
Framåt elvatiden så åkte vi upp till kyrkan och gick på Midnattsmässan. Det är så fint i kyrkan så det har blivit en jultradition då det är tredje året i rad som vi går på det.
 
Juldagen började med en skön sovmorgon. Vid lunchtid så kom Tess till mig med en julklapp. Jag fick fina fågelholkar från IKEA som jag velat ha ända sen jag såg hennes Instagrambild med dessa hängandes i deras julgran. Letade på IKEA här i stan men de fanns inte så det var verkligen snällt av henne att köpa med dem från Sthlm.
Vi drack te och satt och pratade i en timma innan hon var tvungen att åka igen. Var så kul att träffa henne :)
På kvällen så var vi bjudna på mat hos min mormor. Min morbror och mina kusiner kom dit och så blev det ännu mera julfirande där.
 
Annandagen startade även den med en lång sovmorgon. Myste hela eftermiddagen hemma och tog det lugnt, skönt efter allt julfirande.
På kvällen så kom grannen och älsklingens föredetta kollega till oss. Blev lite förfest innan det var dags att gå till Satin :) Det var liveband där som vi skulle lyssna på. Träffade M där också så jag passade på att önska honom en god jul :)
Dansade och hade kul och kom inte hem föränn halv tre på natten så på lördagen när vi vaknade så var vi lite trötta ;)
 
Våran julgran :)
 
Några av mina fina julklappar :)
Avslutar med en bild på detta fina armband som jag fick av älsklingens syster. Har velat ha ett sånt länge men inte köpt något så det blev jag väldigt glad för!
 
Visa fler inlägg