Föreläsning med Petter :)

I fredags var jag på Bokmässan med mamma. Var där tidigt på morgonen för vi ville se när Petter skulle föreläsa. Det var i första hand för ungdomar, men 175 platser fanns till allmänheten :) Lyckades få två av dessa platser så vi fick se honom :) Blev så glad för det!
 
När klockan var 09.55 släpptes vi in i lokalen och leta oss fram till våra platser. Sen när hela lokalen var fylld så började äntligen föreläsningen :) Kände mig som ett litet barn på julafton, hade så stora och höga förväntningar på att få lyssna på honom då han är en stor förebild för mig!
 
Petter gjorde en helt grym föreläsning och han var mycket bättre än jag hade trott att han skulle vara! Han pratade om sin uppväxt, sin utbildning, hur musiken kom in i hans liv och om sin bok 16 rader. Dessutom så rappade han några av sina texter :) Fick höra en av mina favorittexter så det var kul :)
Texterna han skriver är riktigt bra! Älskar verkligen att lyssna på dem!
 
Jag beundrar Petter för jag tycker att han är stark som vågar stå för vem han verkligen är och att han har svårigheter. 
Tycker att det är grymt att han har lyckats bli en av Sveriges bästa textförfattare trots att han kämpat med läs och skrivsvårigheter i skolan. Han är ett levande bevis på att man kan lyckats trots att man har svårt för saker.
 
Jag har en del gemensamt med honom bl.a. att vi båda har haft det svårt i skolan och inte lyckats så bra. Fick läsa igen det senare på Komvux. Precis som honom så anser jag att skrivandet är som en helande kraft. Genom att skriva kan man få ur sig mycket och uttrycka sådant som man kan ha svårt för att prata om.
 
Då föreläsningen var slut fick jag min bok signerad av honom :) Det var riktigt roligt!
Efter det gick vi och kollade runt lite på bokmässan och när klockan var 12.30 fick jag se Petter igen då han satt på en scen och pratade om att skapa avtryck med musik! Det var väldigt intressant kan jag säga!
 
Efter bokmässan så gick jag och mamma och åt lunch, det blev en god sallad :) Cilla kom och gjorde oss sällskap, det var mycket trevligt!
 
 
 
Visa fler inlägg