The Happy Hippo Family, Satin, Trettondagsafton!!

Här kommer en recension av konserten med The Happy Hippo Family på Satin den 5 januari (Trettondagsafton). Har tagit ett tag innan jag skrev den och la upp den här i bloggen, men nu får ni äntligen läsa den :)
 
Som vanligt på en THHF konsert är det full fart redan från början och publiken kan hela texterna. På varje konsert är det en enorm festkänsla där publiken dansar och sjunger med hela tiden!
Under konserten bjuds det på gamla klassiker och en del nya låtar. Höjdpunkterna för mig är då jag får höra "Summer Serenade" och "That's what she said". Alla deras låtar är bra men de två tillhör de bästa de har gjort!
Avslutningsvis får vi höra låten "Stange Town" och jag tror nästan att taket ska lyfta och att Satin ska explodera! Det är ett sånt jäkla grymt drag både på scenen och ute i publiken!!
Sångaren och de övriga i bandet har en helt fantastisk publikkontakt under hela konserten!
 
Efter konserten så känner man en enormt stor glädje i hela kroppen. Det här är ett band man bara måste se och uppleva live för att verkligen kunna förstå den känslan!
Något som är speciellt med det här bandet är att hur många gånger man än ser dem live så får man alltid en helt ny upplevelse varje gång och det är grymt! Man får aldrig nog utan vill bara se och höra mer av dem!
 
Jag minns när jag såg dem på MM-Baren här i Örebro 2008. Tyckte att de var bra då och de har bara blivit bättre och bättre för varje år som har gått! Det verkar som att det här bandet aldrig kan sluta utvecklas! Idag utstrålar de en stor självsäkerhet och samspelthet på scenen samtidigt som de kan bjuda på sig själva!
 
Att jag älskar detta band beror på att de gör grym musik som man bli glad av. Man känner en sån stor glädje och får så mycket energi av att lyssna på dem. Något annat som får mig att älska dem är att de alltid går sin egen väg, de gör det de känner för och det de vill göra och det är något som jag beundrar. Tycker dessutom att de är grymt duktiga på att marknadsföra sig själva!
 
Hade som vanligt en jättebra kväll på Satin (fast det blev lite för mkt alkohol.) 
Något mer som hände den kvällen och som jag måste skriva om är ju att jag fick en tröja av en kille som tyckte att jag skulle ha den för att jag alltid står längst fram på deras konserter. Blev så glad för den! Lyckades fixa några signeringar på den med :) Kul!!
Längtar redan tills nästa gång jag får se THHF!!
 

Nominera gärna The Happy Hippo Family till Millencolin Music Price som främjar lokala akter i Örebro.
Året 2013 har bandet varit på turnéer runtom med bl.a. Japan, Debaser och Bråvalla. De har släppt en öl och enligt mig den bästa låten 2013 "Summer Serenade". De har legat på rotation på P4 och ska spela på Europas största musikmässa i Cannes, Frankrike! Är det något band som förtjänar att bli nominerade så är det The Happy Hippo Family!!
 
Du kan maila en kort och enkel nominering till: [email protected]!
 
 
 
Visa fler inlägg