Sensommar och 7-årsdagen :)

Igår firade jag och älsklingen 7-års förlovningsdag! Vad tiden gått fort! Minns den kvällen som igår. Han och jag i pariserhjulet på Liseberg i spöregn,  det var riktigt romantiskt :)
Vi har gått igenom så mycket tillsammas och haft våra med och motgångar men kärleken som finns mellan oss har övervunnit allt!
För att fira våra fina år tillsammans så gick vi ut och åt god mat på restaurang Maxim. Vi avslutade kvällen med att gå på bio och såg filmen "Min så kallade pappa". Lite seg var den men bra! Hela kvällen var supermysig!!
 
Annars har det inte hänt så mycket i helgen. I fredags inledde vi helgen med ett glas rosé i solen. Efter det blev det fredagsmys med tacos, tända ljus, mysbyxor och idol. Skönt att ha lugna hemmakvällar och koppla av efter en hel vecka med en massa måsten!
Lördagen startade med en lång sovmorgon, det är så skönt att kunna sova ut länge på helgerna! På eftermiddagen blev det att dra ner till Hästhagen, det var höstfest på campingen på kvällen så vi blev kvar där och drack lite och lyssnade på bra musik :)
 
I veckan som varit har vi njutit av sensommaren och spenderat mycket tid i parken. Det gäller att passa på ordentligt nu att njuta av solen för hösten kommer mer och mer för varje dag som går!
Många dagar har jag tagit ut en stol och satt mig under ett träd, lyssnat på bra musik och filosoferat. Härligt att göra det ibland!
En eftermiddag så tog jag och älsklingen ut fotbollen och spelade och tekniktränade. Det är riktigt roligt och ger en bra konditionsträning. Det är ju en fördel om man har en älskling som kan visa hur man får till bra skott, blir ju lite roligare då när man känner att man kan :)
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg