12 goda och mumsiga favoriter :)

Hej på er! Tänkte tipsa er om mina favoriter just nu, både onyttiga och nyttiga saker :) Hoppas att något ska smaka om ni väljer att köpa något av mina förslag :)
 
1. Polkagrisglassen är min absoluta favorit bland all glass just nu :) Den smakar riktigt mycket polkagris så gillar man det så kommer man inte att bli besviken på denna glass! Mmm... säger jag bara!
 
2. Smörstekta färska kantareller på rostad smörgås! Finns det något godare än färska kantareller?!
 
3. Te! Även om jag är en ganska stor kaffedrickare så konsumerar jag väldigt mycket te! Har en fin låda där jag förvarar olika sorter och smaker. Kul med variation ju!
 
4. Att jag tycker om kantareller har ju redan framgått :) Blev därför överlycklig då jag hittade chips som smakar gräddfil och kantareller! Vart nyfiken och var tvungen att testa dem och de var riktigt goda! Perfekta till fredagsmyset!
 
5. Kyckling och Broccolipaj från Felix! Åh vad jag älskar denna paj! Det är riktigt god smak på fyllningen! 
Sådana här pajer är perfekt att ha hemma när man inte hinner fixa någon lunch eller kvällsmat. 3.5 minuter i mikron så är den klar! Rekommenderar den starkt!!
 
6. Drickyoghurt! Dessa är från ICA och smakar äpple, vanilj och mango. Båda är väldigt goda men favoriten är den med äpple och vanilj! Den är så himla god! Helt perfekt då man behöver ha i sig något snabbt!
 
7. Frukt! Älskar frukt och grönt och ser alltid till att det finns hemma. Att ta en frukt till mellanmål eller göra sig en mumsig fruktsallad är inte bara gott, det är nyttigt också!

 
8.Saft från Ikea. Denna saft smakar blåbär. Trodde inte att den skulle vara så god som den var. Blev helt såld på den! Så alla som tycker om blåbär testa denna saft! Törs nästan lova er att ni inte kommer att bli besvikna! Den är grymt god :)
 
9. Mörk choklad med mintsmak. Har alltid varit lite extra svag för choklad och denna med mintsmak är en storfavorit! Den mörka chokladen är inte så söt utan den tar fram mycket mer av den goda chokladsmaken tycker jag :)

11. Yoggi! Älskar yoghurt, just denna vecka fick man 2 för 30kr på Willys så passade på att köpa mina två favoriter!
Ananas, Kokos är en nyhet och gillar man den smakkombinationen så ska man absolut testa denna yoghurt, Jag tycker att den är supergod.
Min andra favorit har jag haft ett tag och det är hallon & blåbär med 50% mindre socker och med mer protein. Även denna yoghurt är riktigt god! Man känner att den innehåller mindre socker och smakar mer bär, mums :)
 
12. Bär och Valnötter! När jag äter naturell yoghurt så brukar jag ha i lite hallon och valnötter. Det blir riktigt gott och dessutom så är det nyttigt :)
 
Visa fler inlägg