Höstdepp och Första Advent

Hej på er!
 
Eftersom det var ett bra tag sen, närmare bestämt över två månader sen så får jag börja med att be lite om ursäkt till alla som följer min blogg!
 
Jag har helt enkelt inte orkat skriva något... Har varken haft inspiration eller motivation till att skriva ett inlägg!
Jag följer själv några bloggar som inte uppdaterat på ett tag och visst är man inne där titt som tätt för att se om det kommit någon uppdatering så jag har full förståelse för de som väntar på ett inlägg här!
 
Att jag inte orkat skriva något beror på att jag under en längre tid har känt mig nedstämd och jag vet inte varför.
Skulle vara så mycket enklare om man bara visste varför man kände sig nere. Har sökt efter svaret i flera månader men jag vet helt enkelt inte. Är inte så att jag går runt och är ledsen hela tiden mera nedstämd liksom.
 
Varje höst känner jag likadant så misstänker att det är en släng av höstdepression. Jag tycker om hösten då man kan mysa inne och tända ljus. Men jag har väldigt svårt för omställningen då det går från att vara ljust till att bli mörkt. Jag blir tröttare och känner att jag inte alls har lika mycket energi till att ta tag i och göra saker .
 
Nu är det första advent vilket innebär att vi nu lämnar årets värsta månader bakom oss, oktober och november!
Nu har julpyntet kommit fram och förberedelser inför jul är i full gång vilket gör att allt känns lite lättare. December är utan tvekan den bästa månaden på hela hösten och vintern enligt mig!
Kastar en blick ut genom fönstret och ser att det snöar, så härligt för det lyser upp lite ute och så är det ju så fint att sitta inne i värmen och titta ut på snöflingorna som flyger runt i luften :) Oj vilken julkänsla jag fick nu!
 
För att fira första advent så var hela familjen bjudna hem till mormor på fika och glögg. Så mysigt var det!
Fick träffa min morbror och han gör mig alltid på gott humör :)
Nu sitter jag i köket och har tänt det första ljuset i adventsljusstaken och lyssnar på julmusik. Det är så skönt att få en lugn stund och varva ner innan det är dags att sova.
 
Kram på er! Hörs snart igen :)
 
I veckan har jag julpyntat så nu är det så fint och mysigt hemma :)
 
Mycket gott att välja på hos mormor!
 
Jag ser det snöar, jag ser det snöar... :)
 
 
 
Visa fler inlägg