Babyshower

Idag har jag varit på babyshower :) Det är inte så vanligt i Sverige men börjar komma mer och mer här. Jag har aldrig varit på en babyshower innan så det var väldigt kul.
 
Eftersom det inte är så långt kvar nu och att jag nu skriver om en babyshower så kan jag tala om för er vad det är för roligt som ska hända i augusti!
Ni som läser min blogg ofta vet att jag i några tidigare inlägg skrivit att jag och älsklingen håller på och fixar med lite presenter till en stor händelse i augusti! 
Det som ska hända är att min älskling ska bli farbror :)
Vi längtar så mycket efter det kan jag säga för det ska bli så roligt! T och M kommer att bli så fina och bra föräldrar och vi är så glada för deras skull.
 
 
Idag var det allstå dags för att övveraska den blivande mamman med en babyshower och det var riktigt kul! Har sett fram emot det här länge och fixat med min present till lillen :)
Svärmor kom och hämtade upp mig och tillsammas åkte vi till en vän till M som hade ordnat babyshowern.
 
När vi hade njutit av gott fika så var det dags för lite aktiviteter.
Vi fick gissa på lillens längd, vikt och födelsedatum. Sedan fick vi försöka uppskatta magens storlek med hjälp av ett snöre. Det var ganska svårt.
När vi hade gjort det så var det dags för presentöppning. Hon fick väldigt fina och bra presenter. Av mig fick hon en badbalja med lite olika saker i med bl.a babytvål,babyolja, våtservetter, handduk, pyjamas, mössa och en bok man kan fylla i själv om barnets små framsteg :)
 
Vi gjorde även leken "gissa kladdet i blöjan". Det går ut på att man har choklad i blöjor som man ska smaka på och sen gissa vad det är för choklad. Jag klarade två av fyra!
En supermysig eftermiddag avslutades med att vi som var där fick fylla i en liten bok med hälsningar som M sen kan spara :)
 
Min present till lillen :)
 
 
 
Visa fler inlägg