Öland v.28 del 2 - Semester!

Som ni redan vet så åkte jag och älsklingen till Öland för att se The Happy Hippo Family spela där. Men vi passade även på att njuta av denna fantastiska ö som är ett riktigt semesterparadis!
 
Tänkte dela med mig lite av vad vi gjorde under veckan!
Åt kroppkakor för första gången och det var överraskande gott. Var roligt att få testa det!
En dag blev det ett besök i Borgholm där vi gick på stan och tog en mysig fika. På kvällen blev vi bjudna på mat av svärmor på Stand Hotell. Åt en väldigt god pasta där :)
Tog en heldag i Köpingsvik där vi besökte två stora tält där man kunde shoppa billigt. Tog oss en glass och en skön promenad på stranden.
Hamnade tillslut ute på en lång brygga där vi satte oss och njöt av havsutsikten på varsin solstol. Jag tog mig ett snabbt dopp då det var lite för kallt för att vara i länge och bada.
 
Vi var i Sandvik och åt världens godaste lax på en fiskrestaurang. Ni som tycker om fisk rekommenderar jag verkligen att åka dit!
Rekommenderar även ett besök till Gillberga Stenbrott där vi var och plockade några fina stenar. Detta är helt klart värt ett besök för det var så himla vackert där men en utsikt över havet som man inte glömmer i första taget!
Veckan avslutades med att vi besökte ett vackert med regnigt Solliden.
 
Om man sammanfattar allt jag fått göra och uppleva så kan jag helt klart säga att jag hade en helt underbar vecka! Har fått massor med fina minnen som jag kommer bära med mig in i hösten och vintern som lite extra energi!
Det enda som var negativt under denna vecka var vädret. Regn, molnigt och kalla vindar mestadels. Som tur var så fick vi några fina dagar med sol i alla fall :)
Hade velat ha en heldag på Böda Sand men det får bli en annan gång då det är bättre och varmare väder!
Lägtar redan till nästa gång vi ska till Öland...
 
Här kommer lite bilder från våran härliga semestervecka :)
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg