Min Julhelg!

Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg, det har jag haft! Eller ja, inte helt bra kanske med tanke på att jag har lyckats bryta mitt lillfinger :( Hur det gick till får ni veta lite längre ner i detta inlägg...
 
Vi börjar med kvällen innan julafton! Då låg alla klapparna redo under granen och väntade på att få delas ut till nära och kära! Vi hade en mysig uppesittarkväll. Med Bingolotto, en massa tända ljus och en massa godsaker väntade vi in att det skulle bli julafton...
 
 
På julafton så var jag och älsklingen först hos hans familj i Sköllersta. Vi drack glögg, kollade på Kalle Anka, njöt av god mat och öppnade julklappar . Fick träffa lilla F också vilket var väldigt roligt. Det är så roligt att se hur fort han växer, han är större för varje gång man ser honom!
 
 
På kvällen fortsatte vi firandet hemma hos min mormor. Saknade lillsyrran väldigt mycket då hon firade jul i Göteborg.
Har tyvärr inga bilder från mormor då min mobil tydligen ansåg att batteriet skulle ta slut... :(
 
Fick många bra och fina julklpappar!
Det jag fick var Solsidan 5, en skiva, presentkort på bio och city Örebro,
en selfiestick (passar ju mig utmärkt, eller hur?! haha),
lila snygga tofsar att hänga på mina gardiner, en fin låda att ha knäckebröd i, en bok, härligt doftande och bra produkter till huden (sånt är alltid bra att få!), fina ljus och servetter och en gul boll som man kan sitta och klämma på. Perfekt för mig då den ger mig ett inre lugn då jag ofta är allt för stressad!
 
Jag och älsklingen fick också några julklappar gemensamt som jag inte tagit med här. Var dock tvungen att ta med en julklapp på bilden under som vi fick av älsklingens kusin. Det var superfina kryddburkar med kryddor i. Superbra julklapp som blir rolig att testa!!
 
 
På juldagen så tog jag och älsklingen en lång sovmorgon, därefter gick vi över till mamma där vi blev bjudna på goda revbensspjäll och till fikat hade hon gjort en supergod kladdkaka med saffran i. Det var riktigt gott det!
 
På mammas fina godisbord fanns det mycket gott att välja på! :)
 
På annandagen blev det en lugn och mysig dag och uppladdning inför kvällen då vi skulle till Satin :) Där avslutades julen på bästa sätt då jag fick se mitt favoritband THHF!
 
 
Efter att THHF hade spelat hände en annan rolig sak! Vi träffade Kevin Walker, vinnaren av idol 2013! Fick en kram av honom och en autograf. Passade även på att säga att jag tycker att han är väldigt bra och att jag tycker om hans musik! Dansade väldigt nära honom på dansgolvet med, det var kul! :)
 
På natten hände något som var mindre roligt! Halkade till på en isfläck då det var kallt och hade fryst på när vi kom hem runt tre på natten. Kändes konsigt i handen och det gick inte att stödja på den när jag skulle resa på mig så älsklingen fick hjälpa mig upp!
Gick ändå hem och sov då det inte gjorde så ont just då.
 
Hade inte så ont då jag vaknade heller och handen var inte svullen så åkte till pappa där vi skulle fira lite mera jul! Där åt vi en god trerätters middag och öppnade paket och hade det väldigt trevligt!
Fick jättefina julklappar och även lite pengar :) En julklapp som jag blev lite extra glad för var ett halsband av syrran som hon hade gjort själv! (kommer skriva mer om det i ett senare inlägg!)
 
Tyvärr så blev värken i handen värre och den började bli mer svullen och blåaktig så på kvällen blev det först ett besök på VC jouren där läkaren direkt bedömde att jag var tvungen att röntga handen.
När jag hade gjort det så fick jag gå till akuten och vänta länge innan jag fick svaret... ett brutet lillfinger :( Inte den bästa avslutningen på en väldigt bra julhelg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg