Idag har en stor sten fallit från mina axlar!

Tro det eller ej, men idag mina kära läsare har jag tagit tag i och gjort en väldigt jobbig sak som jag har velat göra länge.
Hade det som nyårslöfte att jag skulle klara det och idag så gjorde jag det :) Denna dag kommer jag att minnas lång tid framöver kan jag lova!
 
Detta är en sak som tagit mycket kraft och energi från mig ett bra tag och nu när det äntligen är gjort så har en stor sten fallit från mina axlar. Det var en riktigt skön känsla! Har lyckats ta mig förbi ett jobbigt hinder och nu känner jag att jag växt som människa!
Fick lite hjälp kan jag avslöja men det största steget tog jag själv och det är jag riktigt stolt över!
 
Hur jobbigt var då denna sak, jo det ska jag tala om för er. Det var precis så jobbigt som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Pulsen höjdes, kroppstemperaturen ökade och jag höll andan i flera sekunder...
Hur gick det då? Jo det gick superbra, kunde inte ha gått bättre faktiskt vilket jag är så glad för :)
Var det ett perfekt tillfälle? Nej det kanske det inte var, men har lärt mig att det finns inget perfekt tillfälle utan huvudsaken är att man tar tag i det som är jobbigt!
 
Så här i efterhand så kan jag konstatera att det inte var en så stor grej att göra utan att det mest har varit en mental spärr hos mig själv. Rädslan att det inte skulle gå bra har fått mig att tappa modet helt och inte våga ta tag i detta så nu när det är gjort så känns det så himla bra!

Har även lärt mig två viktiga saker idag:
1. Skjut inte upp det som är jobbigt, utan ta tag i det så fort som möjligt så slipper man alla tankar och funderingar på hur det kommer att gå.
2. Ha inte förutfattade meningar om hur personer i din omgivning kommer ta saker du säger eller gör! Att gå runt och tro att en person med största sannolikhet kommer ta någoning negativt är ingenting man vet så därför är det ingen som helst idé att spekulera i det!
 
Har även varit ute hos älsklingens föräldrar idag och ätit god mat och haft det trevligt. Han har en helt underbar familj! De är så snälla och fina människor :)
 
 
 
 
Visa fler inlägg